Genuin Resurs

Frukostseminarier om arbetmiljö

Frukostseminarier om arbetmiljö

Samverkan

Investera i din arbetsmiljö

Sommaren går mot sitt slut – nu väntar en spännande höst med nya utmaningar!

I september bjuder jag och Carina in till frukostseminarier om arbetsmiljö och proaktivt arbete runt stress. Vi vill på dessa seminarier informera om hur man som chef/företagare kan förbereda sin personal, så att de bättre kan hantera olika tuffa situationer som kan uppstå på en arbetsplats.

Det är en mycket god affär att arbeta proaktivt runt dessa frågor – du gör en liten investering före problemet uppstår som medför att när/om trycket blir för stort är dina medarbetare utrustade så de vet vad de ska göra för att klara situationen på bästa sätt.
Man kan jämföra situationen med den lilla investering du gör när du köper en brandvarnare. Om det händer något blir du varnad och slipper den stora förlust som en fullt utvecklad brand skulle utgöra.

Vill du minska dina rehabiliteringskostnader?

De rehabiliteringskostnader som företag och verksamheter har idag ökar stadigt. Det är också ett faktum att pengarna till största del läggs på ”redan utvecklade problemområden” som tex sjukskrivning pga stressrelaterade sjukdomar. Ett sätt att minska de kostnaderna är att vara så förutseende och klok att man satsar på ett förberedande, proaktivt arbete. Att arbeta proaktivt med stress innebär att ge alla berörda chans att förbereda sig på en ibland stressig miljö. Att lära personalen vad som stressar, vilka varningssignaler man ska vara uppmärksam på och hur man kan agera för att på bästa sätt hantera situationen. Detta är att investera i framtiden.

 http://simplesignup.se/event/81206-vill-du-minska-dina-rehab-kostnader

En bra arbetsmiljö = en konkurrensfördel

Om ditt företag/verksamhet har en bra arbetsmiljö där personalen känner sig sedda och delaktiga i allt som händer, har ditt företag/verksamhet en stor fördel jämfört med många andra.

Mindre sjuktal > glada och engagerade medarbetare > nöjdare kunder > större lönsamhet…

Har du råd att låta bli?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

5 + 4 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.