Genuin Resurs

Låt påsken bli tid för återhämtning

Låt påsken bli tid för återhämtning

Anledningen till ”bloggtystnad”

Under två månader har jag varit mer eller mindre sjuk och därför inte kunnat eller orkat göra några blogginlägg. Detta har medfört att det mesta arbetet i HittaBalansen har varit satt i ”pausläge”.  Nu hoppas jag att sjukperioden lider mot sitt slut och vi kan starta om.

Kvällskursen – Lär dig hantera stressen innan den blir ett problem!

En av de aktiviteter som har fått skjutas fram på grund av att jag inte kunnat prata, är vår kvällskurs. I mitt förra blogginlägg skrev jag:

Idag är det många människor som upplever stress i sin vardag. Omgivningens krav har ökat men även de krav som vi ställer på oss själva. Det kan på sikt leda till nedsatt välbefinnande och stressrelaterade problem. Det är därför av största vikt att agera i tid, innan ”stressen tagit över”.

Kursen är för dig som vill göra en förändring i ditt liv och bryta den negativa spiralen som stressen kan innebära och få verktyg för att må bättre. Du lär dig hur du kan ta kontrollen över din vardag, känna igen stressens varningssignaler, se dina prioriteringar och få möjligheten att hitta ett positivt förhållningssätt till tiden.

Nytt startdatum för kursen är 9/4 kl 18.30 på Leia Företagshotell. Vi träffas 4 gånger med två veckors mellanrum, alltså 23/4, 7/5 och 21/5. OBS! Begränsat antal platser!

Mer information och anmälningsmöjligheter finns på länken http://simplesignup.se/event/125275-hantera-stressen-innan-den-blir-ett-problem 

Till sist önskar jag dig en härlig påsk, med mycket ledig tid, frisk luft och sköna dagar! = Tid för att

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

13 − sex =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.