Genuin Resurs

Vår i sikte… arbeta tillsammans!

Vår i sikte… arbeta tillsammans!

Vår i sikte… arbeta tillsammans!

Vår i sikte – men fortfarande mycket att göra!

Kanske skulle du försöka ta tag i personalens ibland alltför stressiga situation, men du har inte riktgit tid. Visst skulle det vara skönt om någon annan kunde hjälpa till?

 

Hitta Balansen kan hjälpa dig att hitta ett arbetssätt som passar dig och dina förutsättningar. Vi hittar inte lösningarna ÅT dig, utan TILLSAMMANS MED dig och din personal. På så vis verksamhetsanpassas arbetet och blir som det passar bäst för just dig.

Lunchseminarier

Vi har under vintern haft några lunchseminarier där vi informerat om hur ett verksamhetsanpassat och strukturerat arbete runt stress skulle kunna se ut hos just dig, om du väljer att arbeta tillsammans med Hitta Balansen. Seminarierna är en bra möjlighet att få informera om hur vi arbetar och tänker runt frågor om stresshantering. Det är också ett idealiskt tillfälle för dig att ställa dina frågor.

Du kan läsa mer om kommande lunchseminarier på http://www.hittabalansen.nu där hittar du också länkar för anmälan och telefonnummer om du vill förtydliga något du läst.

Om du ger

en hungrig man en fisk

blir han mätt för en dag,

om du ger honom ett fiskespö

och lär honom fiska

blir han mätt hela livet.”

 

Hitta Balansen – vill lära olika personalgrupper att själva känna igen den skadliga stressens varingssignaler och välja rätt åtgärd för att själva eller tillsammans på arbetsplatsen hantera situationen.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

ett × 4 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.